1 Ekim 2011 Cumartesi

Akrep Kadını & Aslan Erkeği

Ekşi Sözlük'ten:


1. aman aman denilecek bir ilişki türüdür. akrep kadının bakışlarıyla aslan erkeğinin megaloman tavrı birleşince ortaya bir paradoks çıkar. bu ilişki ikiliyi her yere götürebilir. herşeyden önce iki taraf da ilişkide baskın rol oynamak isteyince kavgaların ortaya çıkması kaçınılmazdır. sorun iplerin kimin elinde olacağıdır. akrep kadının gizemi ve aslan erkeğinin gösterişi dışarıdan bakıldığında harika bir uyum gibi gözüksede ancak bu ikili muhteşem uyumu yatakta gösterirler. nitekim ikisi de yürüyen libido tanımına uyar. akrep kadını ilişkide zordur. kıskançlıkların dik alasını yapar sevdiceği paylaşmaktan hazzetmez fakat aslan erkeği bir o kadar kibri ve pohpohlanmayı isteyerek dolaşan bir erkektir ki akrep kadının kendine olan güveni onu sarsabilir kısıtlamacı tavırları sıkılmasına neden olabilir. her şey bir yana su grubu olan akrep burcu ateş grubu olan aslan burcuyla taban tabana zıttır. bu ikilinin muhteşem ilişki yaşadıkları olmamış mıdır. olmuştur elbet. ilişkiyi sidik yarıştırma boyutuna getirmezlerse, ki neredeyse imkansızdır, aslında çok ateşli bir aşk ortaya çıkabilir.

2. aslan burcu erkeğinin tüm kadınları etrafinda pervane görme isteğiyle akrep burcu kadınının başedilemez kıskançlığı birleşince kıyamet kopabilir. yine de iki taraf tartışmalarla birbirine güç verir (bazen tartışmak yararlıdır).

3. akrep kadını: ben haklıyım!
aslan erkeği: ben daha haklıyım hem zaten ben mükemmelim ne bilgiliyim di mi?

4. bu ilişki çerçevesinde yuruyen 20 senelik bir evlilik gozlemlendiginde gorulmustur ki akrep kadini aslan erkegini sut dokmus kediye cevirebilmekte, aslan erkegi de disaridan soylense de icten ice mutlu gorunebilmektedir..gigantik kavgalara sebep olabilir bu iliski..uc ayda bir otomatik bosanmaya/ayrilmaya kalkabilirler, fakat baska biri onlara bu konudan bahsederse birlik olup o kisiyi de parcalayabilirler..kisacasi aralarinda sevgi varsa kafa goz yara yara da olsa gayet iyi yuruyebilecek bir iliski denilebilir..

5. akrep kadınının sadakati ile, aslan erkeğinin sahiplenme duygusunun tutkulu birlikteliği. güçlü sezgileri ile akrep kadını aslanın aslında bir kedi olduğunu bilecek ve kendini bir yün yumağı gibi kedinin önüne atacaktır. birlikte çok eğlenen çiftlerdir. yine de baba kız ilişkisi için daha uygun bir birlikteliktir. ya da erkeğin kadından yaşça bayağı büyük olması avantaj olabilir. akrep kadınını dizginlemek zor iştir. çingene ruhlu akrep kadını, aslan erkeğinin lükse düşkünlüğünden evde huzur ve komfor üretmeyi becermelidir. kraldan kralcı aslan erkeği de, akrep kadınına kendi özgürlük ormanını armağan etmeyi öğrenmelidir.

6. loglineer bir ilişki söz konusudur.. 
bahar aylarında kovuğundan çıkan aslan burcu erkeği, muson yağmurlarının da yardımıyla bezik tahtaları arasında yiyecek aramaktadır.. bölgenin hakimi olan bizonlar aslan erkeği için tehlike oluşturmaktadırlar.. bu yüzden bir bizon sürüsü yaklaşınca aslan burcu erkekleri genizden gelen bir hırıltı ile birbirlerini uyarır ve infrared görüş sistemine geçerler.. aynı dönemde yavrularını cangılın vahşi hayatı ile başbaşa bırakan akrep burcu kadını için ise olaylar farklı gelişmektedir.. akrep burcu kadını engin yaylalarda gıda aramak yerine çiftleşebileceği bir aslan burcu erkeği aramakta ve birlikte yeni av alanları keşfetme niyetindedir.. bu durum tüylü kurbağa burcu kadınları için bir tehlike oluşturduğundan kafaya tebeşir atmacaları akrep burcu kadınının peşine düşer.. protein yönünden zengin bir gıda olan akrep burcu kadını "oooh 2. vido" seslerini takip ederek bezik tahtalarını bulur ve aslan burcu erkeğinin av sahasına girer.. bu durumda aslan burcu erkekleri sürünün lideri olmak ve akrep burcu kadınlarını haremine katmak için bir bezik mücadelesine tutuşurlar.. sonunda akrep burcu kadını hepsini yer ve hayatlarını kurtaran aslan burcu erkekleri "aşk biye bişey yok be abi" diyerek gelen kış mevsimini karşılamak üzere mağaralarına çekilirler..

7. tüm ilginin kendi üzerinde olmasını isteyen akrep burcu kadını ile megaloman aslan burcu erkeğinin ilişkisi tam bir sidik yarıştırma vakasıdır
adeta üstte kalmak için yapılan başparmak dövüşüdür
akrep burcu kadını devamlı kendisinden bahseden bu garip mahlukla ilk kez karşılaşmış olsa da aslan burcu erkeğini ezip çılgına çevirmekte ısrarcıdır, ne de olsa uzun parmakları vardır

Akrep Kadını ile Aslan Erkeği arasındaki uyum:
Aslan erkeğiyle ilişkiniz, sadece kendinizi ona uydurursanız sürekli olabilir. Bu sizin için kolay olmayacaktır. Çünkü zayıf noktaları hoş görmenize rağmen, ilk defa kendinizden daha güçlü bir insanın etkisine girmekten kaçamayacaksınız.

Yine de bu anlaşmayı imzaladıysanız, elleriniz boş kalmayacak, onda çok şey bulacaksınız. Sizi gerçekten seviyorsa, kalbinin ve bedeninin bütün gücüyle sever. Sizi el üstünde taşıyacak, kendini ayaklarınızın altına atacak, centilmenlik sanatının bütün incelikleriyle şımartacaktır. Cinsel alanda da pek çok istediğiniz gerçekleşecektir, çünkü o çok tutkulu bir erkektir.

En azından boyun eğmek, Aslana köle olmanız demek değildir. Kendini bilen bir Akrep kadını olarak zaten bu durum size uymaz. Hemen onun gücünün biraz abrtı olduğunu ve "kral" maskesinin altında duygulu ve şefkatli bir erkeğin saklandığının farkına varacaksınız. Ara sıra onu okşayın. O zaman Aslanınız bir kediye dönüşür.

ASLAN ERKEĞİNE GÖRE AKREP KADINI 
Akrep kadınını kelimenin tam anlamıyla tutku doludur. Tüm duygu dünyası ve hareketlerinin temelinde bu derin duygu vardır. Erkekler üzerinde de bu kadar büyüleyici etki bırakanda tutkusudur. Eşinin mülkiyetini elinde tutar ve her şeyi ondan bekler. İkisi de ani tepkiler verme riski taşıdıkları için, uyumun kuvvetle patlama tehlikesi vardır.

Akrep kadını bir şeye ulaşmak istediğinde, canlı, enerjik ve azimli olur. Bu özellikler Aslanlar için çok yorucu ve yıpratıcı olabilir. Kısa süre sonra daha sakin ve huzur dolu bir hayatın özlemini çekme ihtimali ortaya çıkabilir.

Akrep kadınının daima özgür düşünceleri vardır ve güçlü kişiliğini göstermek için tartışma ortamı ararmış gibi görünür. Seçtiği erkeği eşi olmaya layık gördüyse, tüm aşkım ona verecek, tüm gücüyle yanında yer alacaktır. Aslan erkeği bu kadını hiç aldatmamalıdır. Bunu ihanet olarak görürse, erkek onun merhametsiz intikamına maruz kalır. Bu kadınla birlikte hayat ya cennettir ya da cehennem.


AKREP KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ 
Aslan erkeğiyle ilişkiniz, kendinizi ona uydurursanız, sürekli olabilir. Bu sizin için kolay olmayacaktır. Çünkü zayıf noktaları hoş görmenize rağmen, ilk defa kendinizden daha güçlü bir insanın etkisine girmekten kaçamayacaksınız. Yine de bu anlaşmayı imzaladıysanız, elleriniz boş kalmayacak, onda çok şey bulacaksınız.

Sizi gerçekten seviyorsa, kalbinin ve bedeninin bütün gücüyle sever. Sizi el üstünde taşıyacak, kendini ayaklarınızın altına atacak, centilmenlik sanatının bütün incelikleriyle şımartacaktır. Cinsel alanda da pek çok isteğiniz gerçekleşecektir, çünkü o çok tutkulu bir erkektir.

En azından boyun eğmek, Aslana köle olmanız demek değildir. Kendini bilen bir Akrep kadını olarak zaten bu durum size uymaz. Hemen onun gücünün biraz abartı olduğunu ve 'kral' maskesinin altında duygulu ve şefkatli bir erkeğin saklandığını fark edeceksiniz. Ara sıra onu okşayın. O zaman Aslanınız bir kediye dönüşür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder